Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

31 Mart 2010 Çarşamba

İki Gelin Savaşı






Elbette bu sadece bir fotoğraf çekimi konusu. Bence esprili olmuş. Bir damadı paylaşamayan iki gelin. Tabi resimlerde bir de damat olsaydı iyi olurdu. Bunun dışında gelinlik modelleri gerçekten güzel. Hele o şapka. Herhalde böyle bir şapkayı gelinlikle düşünmek çoğumuzun aklına gelmezdi. Kaynak


Modern Yaşam Alanları

Dört Adımda Güçlü Kirpikler


Makyajın en önemli adımı rimeldir. Çünkü rimel bakışlara anlam verir. Ama bunun için önce gür ve sağlıklı kirpiklere sahip olmanız gerekiyor.

Eski kadınlar kirpiklerini gür göstermek için çeşitli yağlar ile beslerlermiş. Günümüzde ise bu tür zahmetli yöntemler çok gerilerde kaldı. Artık pratik yöntemler ile hızlı ve güzel kirpiklere sahip olmak mümkün. Nasıl mı?

1. Bakım: Kirpiklerinizi sağlıklı ve kaymak gibi düzgün ve parlak yapmak için maskarayı çıkarın ve yatmadan evvel kirpiklerinize bakım yapın. İyi bir makyaj çıkarıcı kullanın. Daha sonra kirpiklerinizi bir kaş tarayıcı ile tarayın. Bu kirpiklerinizin bakımlı görünmesini sağlarken parlaklık da verecektir.

2. Kıvrım: Direkt aynaya bakın ve kirpiklerinizi kirpik makasıyla kıvırın ve dalgalandırın. Bunu yaparken makası kirpiklerinizin en dibine kadar getirin. 5 saniye tuttuktan sonra bırakın. Bu işlemi asla gözünüzde maskara varken yapmayın. Çünkü maskaralı kirpiğe makas kullanırsanız kirpikleriniz kırılır.

3. Uygulama: Kirpiklerinizde topaklanma ve yığınlaşmayı engellemek için öncelikle maskaranızı silin. Daha sonra kirpiklerinizin köklerinden itibaren kıvırın. Bir kat maskara uyguladıktan sonra ikinci bir kat daha maskara uygulamak isterseniz, ikinci işlemi kirpikleriniz kurumadan yapın. Yoksa kirpikleriniz birbirine yapışır. Eğer yapışma olursa, önce kirpiklerinizi kurumaya bırakın. Daha sonra kaş tarağı ile tarayın.

4. Seçim: Kaliteli bir maskara ile hayalinizdeki gibi dolgun, uzun ve göz alıcı kirpiklere sahip olmanız mümkün. Çünkü kirpik ilaveli olanlar kadar dolgun gösteren maskaralar da son derece kullanışlı.

Ne alacağınıza karar veremezseniz, bir güzellik uzmanından yardım isteyebilirsiniz.

30 Mart 2010 Salı

Yenilenmiş Eşyalar ile Yepyeni Bir Ev





Geçenlerde bu yenilemeyi gördüğümde oldukça etkilenmiştim. Çünkü doğru renkler ve yenilemeyle oda nasıl da farklılaşmış. En çok hoşuma giden cam önüne yapılan sedir oldu. En üstteki resimde pencere kenarında böyle bir alan olmamasına rağmen, pencerenin iki yanı dolap yapılarak böyle bir sedir alanı oluşturulmuş. Üstelik tavana kadar olan dolaplar da hiç de boğucu durmamış. Odadaki diğer eşyaları ve tekstili uyumlu renklerde seçmişler, mavi olan dolabı bile boyamışlar. Böyle ilham alıp yapılacak çok şey var.

İç Dekorasyon










Battaniyeler












Kaynak...

Gözler Ruhun Aynasıdır


Yorgun geçen bir gecenin ardından gözlerimizin ne hale geldiğini hepimiz biliyoruz. Anlamlı bir çift gözün açamayacağı kapı yoktur. Öyleyse her ne kadar kötü ve yorgun bir gece geçirseniz bile ertesi gün vereceğimiz birkaç püf noktası ile gözlerinizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz. 1. Jel masajı yapın. Gözünüzün altındaki siyah halkalar kötü kan dolaşımdan dolayı olabilir. Kanı yeniden hareketli hale getirebilmek ve bu karartılardan kurtulmak için gözün altını elle masaj yapın. 2. Gözün altındaki torbaları renk açıcı ile kapatın. Bu sayede gözlerinizin altı çok daha ışıltılı durur. Bunun için ten renginizden bir ton açık fondöten kullanın. Bu iş için mutlaka parmak uçlarınızı kullanın ki çok dağılmasın. 3. Gözün içine beyaz kalem kullanın. Ardından açık bir mavi kalem ile belirginleştirin. Bu renk her cilt renginin tonunu açar. Sonra maskara kullanın.

29 Mart 2010 Pazartesi

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe