Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

30 Eylül 2009 Çarşamba

Kişiselleştirilmiş Gelin Takıları









Burada gördüğümüz bu fikirler çok hoşumuza gitti, sizde kuyumcunuzdan böyle bir model talep edebilirsiniz. Takı tasarımı yapanların yapabiliyorlar ise böyle çalışmalara yer vermelerinin iyi olacağı kanaatindeyiz.

Şık Düğün Pastaları


















Pastacılık artık bir ahçılık türü değil tamamen sanat haline geldi. O kadar güzel şeyler var ki yemeğe kıyılamaz. Kitap şeklindeki pastaları ve bir pastada yer alan minik fare ve ayakkabı figürlerini çok sevdik. Daha çok model bu adreste.

Paşabahçe Çay Bardakları










Çay sevenler bu bardaklarda çay içmenin zevki başka olur sanırız...Çay bardaklarının güzeliğini çok beğendik umarız sizlerde beğenirsiniz...

Küçük banyolar için çözümler



Duşlar küçük banyolar için en iyi çözümdür. Böylece zaten küçük olan mekan, küvet ile daha da sıkıştırılmamış olur.
• Banyo dolabına dahil edilecek ankastre lavabolar, küçük banyolar için ideal.
• Asma klozetler, duvara ankastre rezervuarlar yerden tasarruf etmeyi sağlar.
• Mekanı olduğundan büyük göstermek için açık renkte yer ve duvar karoları seçmeye dikkat edin. Banyoda kullanacağınız halılar ve aksesuvarlar renkli olabilir.

Banyoyu temizlerken...

• Emaye ve porselen küvetleri parlatmayan bir ürünle silebilirsiniz.
• Akrilik küvetlerdeki çizikleri yok etmek için madeni yüzey temizleyicisiyle ovmalısınız. Eğer çizikler derinse, önce çok ince cam kağıdıyla ovun.
• Krom lavabolar hassas ürünlerle temizlenmeli. Temizliğin sabunlu su kullanılarak yapılması daha sağlıklı olur. Parlatıcı ürünler kullanmayın.
• Banyo perdelerindeki küflenmeleri yok etmek için perdeyi sulandırılmış çamaşır suyuna yatırdıktan sonra çamaşır makinesinde durulayın.

29 Eylül 2009 Salı

Örnek Bir Bebek Odası










kaynak

Fara Sposa Gelinlik Modelleri

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayın.















Kaynak
Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe